Over mij

Welkom bij Go Glow! Beauty & Nails.

Mijn naam is Sophie ten Hartog en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in het mooie Almelo. Hier woon ik met mijn ouders, mijn zusje Yvet en mijn teckeltje Liv. Sinds 2 jaar heb ik mijn salon hier ook gevestigd. Mijn passie is nagels zetten, ben in de woonkamer begonnen maar sinds kort is onze schuur helemaal naar mijn wens omgetoverd tot salon.

Ik ben hier inmiddels al bezig met verschillende activiteiten. Ik zet polyacryl gel nagels, gellak, wimperextensions, gezichtsbehandeling, browstyling en het harsen van het lichaam.

Ik ben altijd al bezig geweest met uiterlijk van mijzelf en van anderen. Dit heeft mij ook gemaakt tot wie ik nu ben. In 2017 ben ik gestart met de opleiding tot allround schoonheidsspecialist en ik heb mijn diploma in oktober 2020 behaald.

Ik vind het leuk om cursussen te volgen en ik heb me al op verschillende gebieden gespecialiseerd.

Voordat ik met mijn opleiding begon was ben ik al fanatiek bezig met zetten van acrylnagels. Inmiddels ben ik van acrylnagels naar polyacryl gel nagels gegaan. Dit geeft hetzelfde effect alleen is dit iets gezonder voor de nagel zelf. Ik heb voor deze methode mijn certificaten behaald in januari 2020.

Ook zet ik sinds maart 2020 wimperextentions en heb mijzelf in korte tijd uitgebreid tot allround wimperstylist en beheer ik de stijlen one-by-one, volume 3D/4D, en Russian volume.

Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en ik wil je graag verwelkomen in mijn salon, voor mooie nagels een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling of de mooiste wimpers en wenkbrauwen. Ik zie u graag tegemoet.

Veel Liefs,

Sophie.

"Leukste liefste en meest begripvolle nagelstyliste ooit!"

Romee J

Maak een afspraak