Over mij

Welkom bij Go Glow! Beauty & Nails.

Mijn naam is Sophie ten Hartog. Ik woon in het mooie Almelo. Hier woon ik met mijn ouders, mijn zusje Yvet en mijn teckeltje Liv. Sinds 2018 ben ik al fanatiek bezig met mijn eigen salon. Mijn salon zat eerst aan huis bij mijn ouders, maar sinds kort ben ik verhuisd naar de Boddenstraat 66A in Almelo. Met deze grote stap kon ik mij zelf vergroten met als doel meer verschillende behandelingen uit te voeren en natuurlijk meer ruimte. Jullie gaan waarschijnlijk de komende tijd veel veranderingen zien!

Iets meer over de behandelingen die ik nu doe in mijn salon en hoe ik zelf zelf hier ben gekomen. Ik zet polyacryl gel nagels, gellak, wimperextensions, gezichtsbehandeling, browstyling en het harsen van het lichaam

 Ik zet polyacryl gel nagels, gellak, wimperextensions, gezichtsbehandeling, browstyling en het harsen van het lichaam.

Ik ben altijd al bezig geweest met uiterlijk van mijzelf en van anderen. Dit heeft mij ook gemaakt tot wie ik nu ben. In 2017 ben ik gestart met de opleiding tot allround schoonheidsspecialist en ik heb mijn diploma in oktober 2020 behaald.

Ik vind het leuk om cursussen te volgen en ik heb me al op verschillende gebieden gespecialiseerd.

Voordat ik met mijn opleiding begon was ben ik al fanatiek bezig met zetten van acrylnagels. Inmiddels ben ik van acrylnagels naar polyacryl gel nagels gegaan. Dit geeft hetzelfde effect alleen is dit iets gezonder voor de nagel zelf. Ik heb voor deze methode mijn certificaten behaald in januari 2020.

Ook zet ik sinds maart 2020 wimperextentions en heb mijzelf in korte tijd uitgebreid tot allround wimperstylist en beheer ik de stijlen one-by-one, volume 3D/4D, en Russian volume.

Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en ik wil je graag verwelkomen in mijn salon, voor mooie nagels een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling of de mooiste wimpers en wenkbrauwen. Ik zie u graag tegemoet.

Veel Liefs,

Sophie.

"Leukste liefste en meest begripvolle nagelstyliste ooit!"

Romee J

Maak een afspraak